Σημαντική ενημέρωση:

Ενδέχεται κάποια προϊόντα να έχουν εξαντληθεί λόγω αυξημένης ζήτησης και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση!

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπο επιλέξετε:

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοσή της. με έξτρα χρέωση 4.00 ευρώ.

Ισχύει ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στη Τράπεζα Πειραιώς στον παρακάτω λογαριασμό:

HEALTHONE - GREECE

ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΔΑΡΜΑΣ Ο.Ε

ΙΒΑΝ : GR 5401 7214 3000 514 304040 1389

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email:info@healthone.gr ή στο φαξ: 2108547009 όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο στο οποίο έγινε η παραγγελία, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν τη Healthone –Greece κατά οποιονδήποτε τρόπο.


Πιστωτική Κάρτα

Η Healthone –Greece δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και Maestro εκτός από Diners και American Express. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται από την Healthone-Greece . Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και ΜΟΝΟ. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας. Θυμήθείτε ακόμα ότι, για να παραλάβετε την παραγγελία σας, θα χρειαστεί να είστε παρών κατά την παράδοση με την ταυτότητά σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Εφόσον πατήσετε Ολοκλήρωση Παραγγελίας, δεν πρέπει να κλείσετε τον browser ή να αλλάξετε σελίδα μέχρι την επιβεβαίωση/ολοκλήρωσή της.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, Θεμιστοκλή Σοφούλη 15, Ν.Φιλαδέλφεια / τ.κ 14342.

H τιμολογιακή πολιτική σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει.

* Οι παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτομάτως αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δεν δεσμεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα κατά οποιονδήποτε τρόπο.