Φίλτρα

Brand
Τιμή

 – 

  • 10
  • 15

Μπάλες 5'

Οι μπάλες μπασκέτ είναι το κεντρικό στοιχείο του αθλήματος του μπάσκετ και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αίσθηση και απόδοση στους παίκτες. Συνήθως είναι κατασκευασμένες από δέρμα, συνθετικό δέρμα ή καουτσούκ, και το μέγεθος και το βάρος τους ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παικτών. Οι επίσημες μπάλες για ανδρικούς αγώνες έχουν διάμετρο περίπου 75 εκατοστά και ζυγίζουν περίπου 600-650 γραμμάρια, ενώ οι μπάλες για γυναικείους αγώνες είναι ελαφρώς μικρότερες.

Η επιφάνεια της μπάλας έχει ανάγλυφο σχέδιο με αυλακώσεις και κυψελωτή υφή, που βοηθά στην καλύτερη πρόσφυση και τον έλεγχο της μπάλας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το εσωτερικό της μπάλας αποτελείται από μια φούσκα, η οποία γεμίζει με αέρα μέσω μιας βαλβίδας, διατηρώντας τη σφαιρικότητα και την ελαστικότητα της μπάλας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μπάλας μπασκέτ που είναι κατάλληλοι για διαφορετικές επιφάνειες παιχνιδιού. Οι μπάλες εσωτερικού χώρου, κατασκευασμένες συνήθως από δέρμα ή υψηλής ποιότητας συνθετικά υλικά, προσφέρουν καλύτερη αίσθηση και είναι πιο μαλακές στην αφή. Αντίθετα, οι μπάλες εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό καουτσούκ ή συνθετικά υλικά που αντέχουν στις σκληρές επιφάνειες και στις καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, οι επαγγελματικές και αγωνιστικές μπάλες συχνά πληρούν αυστηρές προδιαγραφές που ορίζονται από διεθνείς οργανισμούς, όπως η FIBA ή το NBA, για να διασφαλίζεται η ομοιομορφία και η δικαιοσύνη σε όλους τους αγώνες. Κατά την επιλογή μιας μπάλας μπασκέτ, είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη οι προδιαγραφές χρήσης και η προσωπική προτίμηση του παίκτη για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση και εμπειρία παιχνιδιού.

Offer
Χωρίς απόθεμα
13,30  14,00 
Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
14,15  14,90 
Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
9,97  10,50