Φίλτρα

Κιλά

 – 

  • 1
  • 5
Brand
Τιμή

 – 

  • 4
  • 16

Πλαστικοί

Οι Πλαστικοί αλτήρες γυμναστικής είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους αναζητούν ένα οικονομικό και πρακτικό εργαλείο για την εκγύμναση των μυών. Αυτοί οι αλτήρες αποτελούνται από έναν πυρήνα συνήθως κατασκευασμένο από τσιμέντο ή χυτοσίδηρο, ο οποίος είναι καλυμμένος με ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα. Το πλαστικό προσφέρει προστασία τόσο για τους αλτήρες όσο και για τις επιφάνειες όπου χρησιμοποιούνται, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιών και γρατζουνιών.

Οι Πλαστικοί αλτήρες είναι διαθέσιμοι σε διάφορα βάρη, καθιστώντας τους κατάλληλους για άτομα με διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και ανάγκες προπόνησης. Η έγχρωμη κωδικοποίηση συχνά χρησιμοποιείται για να διακρίνονται εύκολα τα διάφορα βάρη, διευκολύνοντας την επιλογή του κατάλληλου αλτήρα για κάθε άσκηση.

Το Πλαστικό περίβλημα των αλτήρων παρέχει μια άνετη και σταθερή λαβή, μειώνοντας την πιθανότητα γλιστρήματος κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτό τους καθιστά ιδανικούς για ασκήσεις που απαιτούν καλό έλεγχο και ακρίβεια, όπως οι κάμψεις δικεφάλων, οι πιέσεις ώμων, τα καθίσματα και οι εκτάσεις τρικεφάλων. Είναι κατάλληλοι για χρήση στο σπίτι, στο γυμναστήριο ή ακόμα και σε φυσιοθεραπευτικά κέντρα.

Οι Πλαστικοί αλτήρες συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής δύναμης, της αντοχής και της ευελιξίας. Είναι επίσης ιδανικοί για ασκήσεις αποκατάστασης και για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν τη γυμναστική με ένα απλό και ασφαλές εργαλείο. Επιπλέον, το πλαστικό υλικό τους κάνει εύκολους στον καθαρισμό και συντήρηση, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και ανθεκτικότητα.

Οι πλαστικοί αλτήρες είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με έναν απλό, οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
15,20  16,00 
Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
12,35  13,00 
Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
10,45  11,00 
Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
6,55  6,90 
Offer
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
3,99  4,20