Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών, Courier Center, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεγεί ,έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.Εφόσον επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο, υπάρχει έξτρα χρέωση 3,50 € σε επιλεγμένες περιοχές του δικτύου τους .

Courier

- Για παραγγελίες βάρους έως 3 κιλά εντός Αττικής (εκτός νησιών), η χρέωση είναι 2,80€ και εκτός Αττικής (Πανελλαδικά) η χρέωση είναι 3,10€

- Για παραγγελίες βάρους 3 κιλών και άνω, η χρέωση είναι 0,80€ ανά εξτρά κιλό για αποστολές εντός Αττικής (εκτός νησιών) και 1,00€ ανά εξτρά κιλό για αποστολές εκτός Αττικής (Πανελλαδικά) , με όριο τα 15 κιλά.

- Η αντικαταβολή χρεώνεται με 1,90€ , για αποστολές Δευ-Παρ και εάν επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο (κατόπιν συνεννόησης) υπάρχει έξτρα χρέωση 4,40 €.

* Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων τηλεφωνικά & μέσω email.

Αποστολή μέσω υπαλλήλου μας

H αποστολή μέσω υπαλλήλου μας γίνεται μόνο εντός Αττικής και η χρέωση διαφοροποιείται αναλόγως την περιοχή σας (η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι)
Αξία παραγγελίας > 500€: Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας (ΜΟΝΟ στις περιοχές που υποστηρίζεται η αποστολή μέσω υπαλλήλου μας)
Αφορά παράδοση στο πεζοδρόμιο για ογκώδη και βαριά προϊόντα .

* Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων τηλεφωνικά & μέσω email.

Μεταφορική με χρέωση πελάτη

Δωρεάν παράδοση στην έδρα της μεταφορικής σας ,στην ΑΘΗΝΑ.

* Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε από το τμήμα πωλήσεων τηλεφωνικά & μέσω email.

Παραλαβή από το κατάστημα

Δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας και στο φυσικό μας κατάστημα .

*Οι παραγγελίες που έχουν ως τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα" , θα είναι διαθέσιμες προς παραλαβή έως και 5 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα που το τμήμα πωλήσεων σας ενημερώνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή) .

Σε διαφορετική περίπτωση και χωρίς ενημέρωση από τον πελάτη , θα ακυρώνεται η παραγγελία σας.


Αν έχετε ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5758422.


Εάν για το είδος που παραγγείλατε υποστηρίζεται ή ζητήσετε συναρμολόγηση, αυτή γίνεται κατά την παράδοση από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Η παράδοση και συναρμολόγηση κατ’ οίκον ισχύει με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο (2) ατόμων, είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες και δεν αφορούν χρήση ή κόστος γερανοφόρου οχήματος.


Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Αν έχετε επιλέξει:

- Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι στην αποθήκη μας και θα αποσταλεί σε διάστημα 1 - 3 εργάσιμων ημερών

- Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι στην αποθήκη του εκάστοτε προμηθευτή μας και θα αποσταλεί σε διάστημα 4 - 10 εργάσιμων ημερών

- Παράδοση έως 30 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν θα το παραγγείλουμε από το εξωτερικό και θα αποσταλεί σε διάστημα 30 εργάσιμων ημερών. Παρόλα ταύτα ενδέχεται να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση από την πλευρά του προμηθευτή μας (πχ. έλλειψη πρώτων υλών, πρόβλημα στις μεταφορικές εταιρείες κτλ), πράγμα για το οποίο θα ενημερωθείτε από εμάς μέσω email ή/και τηλεφωνικά.

- Κατόπιν παραγγελίας , αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν υπάρχει στην αποθήκη μας και θα το παραγγείλουμε από το εξωτερικό ,που σημαίνει ότι πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πριν την παραγγελία του προϊόντος

H Healthone-Greece δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.