Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών, Courier Center, που πληρούν τις προδιαγραφές μας & έχουν επιλεγεί ,έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.Εφόσον επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο, υπάρχει έξτρα χρέωση 3,50 € σε επιλεγμένες περιοχές του δικτύου τους .

Courier

- Για παραγγελίες βάρους έως 3 κιλά εντός Αττικής (εκτός νησιών), η χρέωση είναι 2,80€ και εκτός Αττικής (Πανελλαδικά) η χρέωση είναι 3,10€

- Για παραγγελίες βάρους 3 κιλών και άνω, η χρέωση είναι 0,80€ ανά εξτρά κιλό για αποστολές εντός Αττικής (εκτός νησιών) και 1,00€ ανά εξτρά κιλό για αποστολές εκτός Αττικής (Πανελλαδικά) , με όριο τα 10 κιλά.

- Η αντικαταβολή χρεώνεται με 1,90€ , για αποστολές Δευ-Παρ και εάν επιθυμείτε να σας παραδοθούν τα προϊόντα ημέρα Σάββατο (κατόπιν συνεννόησης) υπάρχει έξτρα χρέωση 4,40 €.

Αποστολή μέσω υπαλλήλου μας

H αποστολή μέσω υπαλλήλου μας γίνεται μόνο εντός Αττικής και η χρέωση διαφοροποιείται αναλόγως την περιοχή σας (η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι)
Αφορά παράδοση στο πεζοδρόμιο για ογκώδη και βαριά προϊόντα .

Αποστολή & εγκατάσταση (από το τεχνικό μας τμήμα)

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 50€ και αφορά ογκώδη και βαριά προϊόντα μόνο εντός Αττικής.

Μεταφορική με χρέωση πελάτη

Αξία παραγγελίας < 1000€: Δωρεάν παράδοση στην έδρα της μεταφορικής στην ΑΘΗΝΑ.
Αξία παραγγελίας > 1000€: Δωρεάν παράδοση στην έδρα της μεταφορικής στην πόλη σας (θα πρέπει να παραλάβετε ο ίδιος τα προϊόντα από τη μεταφορική)

Αν έχετε ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί στο τηλέφωνο 210 5758422.


Χρόνοι παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται ανάλογα με την γεωγραφική τοποθεσία & την ημέρα της παραγγελίας.

Αν έχετε επιλέξει:

- Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι στην αποθήκη μας και θα αποσταλεί σε διάστημα 1 - 3 εργάσιμων ημερών

- Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι στην αποθήκη του εκάστοτε προμηθευτή μας και θα αποσταλεί σε διάστημα 4 - 10 εργάσιμων ημερών

- Παράδοση έως 30 ημέρες, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν θα το παραγγείλουμε από το εξωτερικό και θα αποσταλεί σε διάστημα 30 εργάσιμων ημερών. Παρόλα ταύτα ενδέχεται να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση από την πλευρά του προμηθευτή μας (πχ. έλλειψη πρώτων υλών, πρόβλημα στις μεταφορικές εταιρείες κτλ), πράγμα για το οποίο θα ενημερωθείτε από εμάς μέσω email ή/και τηλεφωνικά.

H Healthone-Greece δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.