ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης της Health-One υποστηρίζει ήδη σε πανελλαδική εμβέλεια αρκετά Γυμναστήρια, Αθλητικά Κέντρα, Συλλόγους και Ξενοδοχεία αναλαμβάνοντας το πλήρες Service, επισκευή αλλά και τη προληπτική συντήρηση Οργάνων Γυμναστικής και Διαδρόμων όλων των εταιρειών. Το τεχνικό αυτό τμήμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών πελατών της και είναι πλήρως στελεχωμένο με εξειδικευμένους τεχνικούς που καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται.

Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, η άρτια τεχνική κατάρτιση και η συνεχής επιμόρφωση μας δίνει τη δυνατότητα να υπερέχουμε στο χώρο για δύο σημαντικούς λόγους: την αξιοπιστία και τη συνεπεία μας! Όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργεί στη Health-One γραφείο εξυπηρέτησης προβλημάτων (help desk) με διαθέσιμους μηχανικούς / τεχνικούς, οι οποίοι παρέχουν βοήθεια μέσω τηλεφώνου, fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι τρόποι συνεργασίας με την εταιρείας μας είναι οι εξής:

ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

  • Με την υπογραφή ετήσιου συμβολαίου συντήρησης (ισχύει για συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής και αφού αυτά πρώτα ελεχθούν από τεχνικό)
  • Με τεχνική υποστήριξη στο χώρο σας (χρέωση ανάλογα την εργασία που απαιτείται, τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν και την απόσταση που θα διανυθεί)
  • Με απευθείας αποστολή του μηχανήματος στο χώρο μας (με δική σας χρέωση) για σχολαστικότερο έλεγχο, συντήρηση και επισκευή.

.

Παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210-5758422 για να σας εξηγήσουμε τις χρεώσεις κάθε περίπτωσης.

Συντήρηση-Επισκευές: service@healthone.gr