Πολυόργανο VIKING Power Station PS-6

3.450,00 
105918
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
 • Pinterest

Περιγραφή

O Viking PS-6 είναι ο νεότερος All in One Trainer σταθμός δύναμης στην οικογένεια της μεγάλης Ελληνικής εταιρείας και αποτελεί ένα πλήρες προπονητήριο με Smith, Power Rack, Cross Over, Leg press, Landmine και σταθμό μονόζυγου.

Έχει δυνατότητα εναλλαγής της αντίστασης στις τροχαλίες από 1 προς 1 σε 2 προς 1 ώστε να είναι φιλικό σε όλους τους γυμναζόμενους από τον πιο προχωρημένο που θέλει να αξιοποιήσει το μέγιστο φόρτο των 180 κιλών ως τον ερασιτέχνη που τον βοηθούν οι πολλές υποδιαιρέσεις.
Επιπλέον ενσωματώνει καινοτομίες που βλέπουμε για πρώτη φορά σε All in One Trainer όπως είναι το VIking Cross Over Extension System που αυξάνει εντυπωσιακά το εύρος της κίνησης και τις επιλογές γωνίας στην άσκηση του Cross Over αλλά και το αναδιπλούμενο – ρυθμιζόμενο μαξιλάρι στήριξης που σταθεροποιεί τη μέση και τον κορμό στα μεγάλα φορτία.
Παράλληλα περιλαμβάνει μία πολύ μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και λαβών γυμναστικής που αυξάνουν τις επιλογές στην άσκηση μας και που προσαρτώνται στην βασική έκδοση του μηχανήματος χωρίς επιπλέον χρέωση!
Η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα είναι άριστα κατά τα πρότυπα της Viking και η λειτουργικότητα του μηχανήματος υποστηρίζεται από το στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο με τις ανοξείδωτες κολόνες ολίσθησης, το επαγγελματικό Smith με τα γραμμικά ρουλεμάν και τον μελετημένο – με βάση την ανθρώπινη κίνηση – βιομηχανικό σχεδιασμό του.

Ο VIKING PS-6 ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ :

 • Smith machine άριστης ροής και αθόρυβης λειτουργίας με σφραγισμένα γραμμικά ρουλεμάν που δεν χρήζουν συντήρησης.
 • Functional Crossover με 2 τροχαλίες ρυθμιζόμενες κατά ύψος που αντλούν την αντίσταση τους από ενσωματωμένο φόρτο 180 κιλών (2 στοίβες των 90 κιλών). Η κάθε τροχαλία μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα και να μεταβάλει την αντίσταση της σε αναλογία 1 / 1 ή 1 / 2. Μεγάλο πλεονέκτημα η ενσωμάτωση του καινοτόμου μηχανισμού Viking Cross Over Extension System που αυξάνει το εύρος αλλά και τις γωνίες κίνησης του Cross Over. Πρακτικά έχουμε το εύρος κίνησης ενός μεγάλου γυμναστηριακού Cross Over και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές γωνίες αφετηρίας της άσκησης.
 • Power Rack με :
  • Μετακινούμενο ζεύγος στηριγμάτων – άφεσης μπάρας ( J-Cups).
  • Μετακινούμενο μακρύ ζεύγος ασφαλειών μπάρας (Safety Spotters.)
 • Σταθμός μονόζυγου με κλειστή, ανοικτή και ουδέτερη λαβή. Περιλαμβάνει λαβές αναρρίχησης!
 • Σταθμός δίζυγου.
 • Πρέσα ποδιών (Leg Press).
 • Landmine – Torsonator με υποδοχή για μπάρες Φ28 και Φ50, για την εκτέλεση ασκήσεων κωπηλατικής και ενδυνάμωσης του κορμού ( core trainer ).
 • 6 θέσεις αποθήκευσης δίσκων βαρών Φ50.

.

.

.

Παρόμοια Προϊόντα

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
3.150,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
1.200,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
1.395,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
1.730,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
1.950,00