Σημαντική ενημέρωση:

Ενδέχεται κάποια προϊόντα να έχουν εξαντληθεί λόγω αυξημένης ζήτησης και θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση!

YOROLLER

Yoroller kinetic trainer

1.300,00 
YR-PRO21
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Pinterest

Περιγραφή

H προπονηση με φυγοκεντρο δυναμη με την μορφη της κινητικης ενεργειας ειναι μια καινοτομος εξελιξη στον τομεα της φυσικοθεραπειας και του αθλητισμου.

Αντι για συμβατικα βαρη προπονειστε με βολαν που λειτουργουν ανεξαρτητα με την βαρυτητα. Καθε κινηση πραγματοποιειται σε δυο φασεις:

α) Φαση 1 - ομοκεντρη. Τραβωντας την λαβη, η φυγοκεντρος μαζα ρυθμιζεται σε περιστροφη , επιταχυνεται και αποθηκευει κινητικη ενεργεια.Μολισ τυλιχθει τελειωσς η ταινια , τραβιεται προς τα πισω απο τον σφονδυλο , σαν γιο-γιο.

β) Φαση 2 - εκκεντρικη . οταν η ταινια τραβιεται προς τα πισω , πρεπει να φρεναρει απο την αντισταση του σωματος . Στην συνεχεια η ομοκεντρη φαση ξεκινα αυτοματα .

Κλινικές μελέτες για τη φυγόκεντρο δύναμη

Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της φυγόκεντρης προπόνησης, γι 'αυτό και αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές και φυσιοθεραπευτές. Το ιδιαίτερο με την φυγόκεντρη προπόνηση είναι η εκκεντρική συστολή - μια φάση που δεν υπάρχει στην προπόνηση με βαρύτητα και περιορίζεται μόνο στην ομόκεντρη συστολή. Η αλληλεπίδραση μεταξύ της εκκεντρικής και της ομόκεντρης φάσης επιτρέπει επίσης ταχύτερη αποκατάσταση και προληπτικούς τραυματισμούς.

- Μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη μπορεί να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της εκκεντρικής συστολής .

- Οι εκκεντρικές συσπάσεις κουράζονται επίσης πιο αργά, κάτι που είναι πιο αποτελεσματικό από μεταβολική άποψη σε σύγκριση με τις ομόκεντρες συσπάσεις.

- Η εκκεντρική προπόνηση είναι πιο αποτελεσματική στην αύξηση της μυϊκής δύναμης.

- Η εκκεντρική προπόνηση είναι πιο αποτελεσματική στη δημιουργία μυϊκής μάζας.

- Η δύναμη άλματος και η δύναμη του πυρήνα είναι επίσης αυξημένες.
.

.

.

Similar products

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
250,00  300,00